Did You Know...
Een manier om weer aan deze goede gewoontes te starten, is een gezonde detox. Een tijdje terug had ik het gevoel dat ik een gezonde kickstart kon gebruiken. Even al mijn slechte gebruiken achterwegen laten en met een schone lei beginnen. Ik ging op zoek naar een detox die ik makkelijk kon volhouden en kwam bij een sapjeskuur terecht. Tijdens een sapjeskuur vervang je al je maaltijden doorheen de dag door sapjes.
Als je regelmatig naar de sauna gaat, zul je merken dat je veel minder vaak verkouden bent dan anderen. Dat komt omdat in de sauna je lichaam gehard wordt. Heel simpel gezegd komt het er hier op neer dat je in de zoveel warmte opdoet, dat je de gang naar buiten in de frisse lucht en de koude douche daarna als aangenaam ervaart. De Finse universiteit van Rurku heeft onderzocht, dat een regelmatig bezoek aan de sauna de kans op verkoudheid met 30 procent kan verminderen.
Hydratatie-tip! Met het warme weer is dit zeer verfrissend
De huid: symptomen van het verouderen zijn hier het krijgen van rimpels, een dunnere huid, een ruwe huid en een blubberige huid. De effecten van het innemen van een extract van blauwe bessen zijn een verbeterd algemene uiterlijk, een herstel van de dikte van de huid, meer zachtheid van de huid, een betere stevigheid van de huid en ook minder rimpels in het algemeen. De ogen: symptomen van het verouderen zijn onder meer het afsterven van de cellen in de retina te gevolge van schade aangebracht...