Wist je dat blauwe besjes goed zijn voor je huid?

De huid: symptomen van het verouderen zijn hier het krijgen van rimpels, een dunnere huid, een ruwe huid en een blubberige huid.

De effecten van het innemen van een extract van blauwe bessen zijn een verbeterd algemene uiterlijk, een herstel van de dikte van de huid, meer zachtheid van de huid, een betere stevigheid van de huid en ook minder rimpels in het algemeen.

 

De ogen: symptomen van het verouderen zijn onder meer het afsterven van de cellen in de retina te gevolge van schade aangebracht door het licht, een abnormale afname van de bloedvezels die kan leiden tot een degeneratie van het oog en het verlies van zicht.

Effecten bij het innemen van een extract met blauwe bessen kunnen zijn dat de overlevingskans van de cellen terug toeneemt, en dat de schade aangebracht door licht een halt wordt toegeroepen door de aanmaak van nieuwe gezonde bloedvezels.